Gyümölcsök, saláta, és szaftos pulykamellcsíkok egy tányéron? Ez valami vicc? Ráadásul narancsos majonézes öntettel? Aki nem hiszi, az bizony járjon utána! A nyár legfinomabb ízei egy remek salátában.
Nyári saláta.
Hozzávalók:
1 fej saláta
Olívaolaj
1 ek málnaecet
1 doboz málna
4 őszibarack
4 szelet pulykamellfilé
Az öntethez:
2 ek majonéz
1 ek narancslé
Só, bors
A húst apró falatokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, és serpenyőben, olajon mindkét oldalát megsütjük. Félretesszük.
A salátát és a gyümölcsöket megmossuk, az őszibarackot feldaraboljuk. A salátaleveleket összeforgatjuk 2 ek olívaolaj és 1 ek málnaecet keverékével. A salátaleveleket tálra rendezzük a gyümölcsökkel és a hússal. A majonézt kikeverjük a narancslével, sózzuk, borsozzuk, a salátára csorgatjuk.
Korábbi ajánlataink itt olvashatók.
A hozzávaló pulykaalapanyag beszerezhető a Gallicoop Mintaboltban (Szarvas, Ipartelep 531/1, telefon: 06-66/621-550)
Nyitvatartás:
Hétfő: 13-17
Kedd-Péntek: 08-17
Fotó: Gallicoop.hu
Kövesd a Gallicoop receptajánlóját az Instán is!