in ,

Pulykamell francia sóskamártással

Fotó: Gallicoop Instagram
Fotó: Gallicoop Instagram

Ha te is sóskarajongó vagy, próbáld ki most friss alapanyagból ezt a francia sóskamártást! Aranybarnára sült pulykamellel a legfinomabb

Pulykamell francia sóskamártással 4 főre

4 nagy szelet pulykamellfilé
3 marék sóska megtisztítva, felcsíkozva
10 dkg vaj
1 citrom leve

Fehér bors
2 ek Vermouth
2 dl tejszín

A pulykahúst sóval és fehér borssal bedörzsöljük. Egy serpenyőben a vaj felén aranybarnára sütjük a szeletek mindkét oldalát, félretesszük. Egy lábasban felolvasztjuk a maradék vajat, megfonnyasztjuk rajta a sóskát. Felöntjük tejszínnel, Vermouth-tal, sózzuk, fehér borssal megszórjuk, citromlével ízesítjük. Beforraljuk a mártást, és a hússzeletekre öntve tálaljuk.

Korábbi ajánlataink itt olvashatók.

Fotó: Gallicoop Instagram

 

Fotó: Babák Zoltán0

Zárt kapuk mögött kezdődött az őszi szezon

Fotó: Babák Zoltán0

Egy hullámvölgy döntötte el a mérkőzést