Ezekkel a fűszeres, ropogós, nachos bundában sült pulykafalatokkal nem tudsz mellélőni, ha barátaidat, vagy családodat látod vendégül! Pezsgő mellé is remekül csúszik.
Nachos bundában sült pulyka falatok
2 főre
25 dkg pulykamell filé
2 marék kukorica chips (nachos)
2 ek majonéz
só
Bors
A húst falatnyi kockára vágjuk. Sóval, borssal ízesítjük. A nachost egy zacskóba rakjuk, és sodrófával apróra törjük. Egy tálba tesszük a majonézt, a húst beleforgatjuk, majd a zacskóba tesszük, és az aprított kukoricachipsben meghempergetjük. Sütőpapírral bevont sütőlapra tesszük, és 180 fokos sütőben 35 perc alatt ropogósra sütjük.
Korábbi ajánlataink itt olvashatók.
(Fotó: Gallicoop Instagram)
A bejegyzés megtekintése az Instagramon