Menu
in ,

Meleg nyárról álmodunk

nyárson sült, spenótpesztós pulykamell

nyárson sült, spenótpesztós pulykamell (Fotó: Gallicoop Instagram)

Meleg nyárról, és erről a nyárson sült, spenótpesztós pulykamellről álmodunk ☀️

Nyárson sült spenótpesztós pulykamell 4 főre:

4 szelet pulykamell
25 dkg spenót
3 gerezd fokhagyma
1 marék fenyőmag
1,5 dl olivaolaj

Bors
Szerecsendió

A húst sóval, borssal bedörzsöljük. A spenótot összeturmixoljuk az olívaolajjal, a fokhagymával, sóval, borssal, fenyőmaggal, szerecsendióval. Sütés előtt a szeleteket fém nyársra húzzuk, és forró grillen mindkét oldalukat megsütjük. Tálaláskor csíkokra vágjuk és a pesztóval tálaljuk.

Korábbi ajánlataink itt olvashatók.

(Fotó: Gallicoop Instagram)

Exit mobile version