Kívül ropogós, belül omlós mázas pulykaszárny édesburgonyával.
Szép hétvégét nektek! ☀️
Hozzávalók:
1 db pulykaszárny
1 db édesburgonya
1 db cukkini
1 db lila hagyma
1 dl szójaszósz
A mázhoz:
1 ek szezámolaj
2 centi gyömbér lereszelve
1 gerezd fokhagyma
1 ek fehérborecet
1 ek méz
A máz hozzávalóit összekeverjük, és a szárnyat bepácoljuk vele. Az édesburgonyát és a lilahagymát megpucoljuk, a cukkinit nem szükséges. Nagyobb darabokra vágjuk a zöldségeket, és egy sütőzacskóba tesszük. Meglocsoljuk szójaszósszal, és a zacskóba helyezzük a szárnyat is. Összekötjük a zacskó száját, és 170 fokos sütőben 1 óra alatt készre sütjük.
Korábbi ajánlataink itt olvashatók.
(Fotó: Gallicoop Instagram)