Egy gyors vacsi finom kenyérrel, pulykahússal, és egy csodásan csillogó tükörtojás mosollyal a tetején. Ki tudna ellenállni?
Szendvicsenként:
2 szelet kenyér
vaj
4 szelet pulykasonka vagy maradék sült pulykahús
2 szelet sajt
Mustár
1 db csemeguborka
Spenótlevelek
1 tojás
A kenyérszeleteket mindkét oldalukon megvajazzuk, egyik oldalukat megkenjük mustárral, ráhelyezünk 1-1 szelet sajtot, az egyikre tesszük a sonkaszeleteket, az uborkaszeleteket és a spenótleveleket. Összezárjuk. Forró serpenyőn mindkét oldalukat megsütjük, míg a sajt meg nem olvad. Közben egy másik serpenyőben tükörtojást készítünk. Tálaláskor a szendvics tetejére helyezzük.
Korábbi ajánlataink itt olvashatók.
(Fotó: Gallicoop Instagram)