A pulykamellben azt szeretjük a legjobban, hogy semleges íze miatt remekül kombinálható különböző töltelékekkel. Ezúttal feta sajttal és chili karikákkal töltöttük meg, és a biztonság kedvéért bacon-nel is körbetekertük. Te mivel szereted a pulykamellet megtölteni?
Fetás-chilis pulykamelltekercs salátaágyon
4 főre:
2 nagy szelet pulykamell
20 dkg pulykamellsonka
30 dkg feta
1-2 piros chili karikára vágva
30 dkg szeletelt bacon
Só
Bors
Köretnek salátamix
A pulykemellet kiklopfoljuk, sóval, borssal bedörzsöljük. Ráhelyezzük a sonkát, rámorzsoljuk a fetát, megszórjuk a chilivel, és szorosan feltekerjük a húst. Bacon szeletekkel körbetekerjük, tepsire tesszük, és 180 fokos sütőben 50 perc alatt készre sütjük. Salátaágyon tálaljuk.
Korábbi ajánlataink itt olvashatók.
(Fotó: Gallicoop Instagram)