Menu
in ,

Sörpácos BBQ pulykaszárnyak

Sörpácos BBQ pulykaszárnyak

Sörpácos BBQ pulykaszárnyak (Forrás: Gallicoop.hu)

Sörpácos BBQ pulykaszárnyak hozzávalói:
5-6 pulykaszárny
0,5 dl olívaolaj
1 tk hagymás fűszersó
1 tk paprika
½ tk őrölt római kömény
1 csipet cayenne bors
½ tk őrölt bors
3-4 gerezd fokhagyma, összezúzva
1 fél citrom leve
1 doboz világos sör

A szárnyakat az ízületnél kettévágjuk, sózzuk. Az olívaolajat kikeverjük a többi hozzávalóval és a szárnyakat beleforgatjuk a pácba. 1-2 órán át hagyjuk pácolódni, majd forró grillen kb. 45 perc alatt megsütjük, időnként megforgatva, és a páclével locsolgatva.

Salátával, tetszés szerint zöldhagymával vagy kéksajttal kikevert tejföllel, paradicsomszósszal tálaljuk.

Korábbi ajánlataink itt olvashatók.

(Fotó: Gallicoop.hu)

Exit mobile version