A kakukkfüves-lilahagymás saslik tepsis sült burgonyával hozzávalói
Hozzávalók 4 főre
40 dkg felsőcombfilé
1 db lilahagyma
1 db pulyka pároskolbász
Só
Bors
80 dkg sütni való burgonya
1 marék friss kakukkfű
Olívaolaj
A húst 2×2 centis kockára vágjuk, a lilahagymát és a kolbászt felkarikázzuk. A húst befűszerezzük, és a hagymával, kolbásszal nyársra húzzuk. Forró grillen vagy 180 fokos sütőben készre sütjük. A burgonyát hajszálvékonyan felkarikázzuk, és egy sütőpapírral bélelt tepsire simítjuk. Sóval, borssal, kakukkfűvel megszórjuk, olívaolajjal átforgatjuk, és 180 fokos sütőben ropogósra sütjük.
Korábbi ajánlataink itt olvashatók.
(Fotó: Gallicoop.hu)