Hétfő
Minestrone olasz zöldségleves
A: Rántott camembert, illatos párolt jázmin rizzsel, áfonyalekvárral
B: Sertésborda Magyaróvári módra – kemencében csőben sütve, szalmaburgonyával
Kedd
Tavaszi zöldborsóleves csurgatott tésztával
A: Sokmagvas rántott jércemell filé, párolt zöldséges jázmin rizzsel
B: Sertésszelet Budapest módra, pirított kockaburgonyával
Szerda
Erőleves marhahúsból, főtt zöldségekkel, eperlevéllel
A: Roston sült fűszeres csirkemell filé, francia lecsóval (ratatouille), párolt jázmin rizzsel
B: Rántott sertésszelet, fűszeres steak burgonyával, csemege uborkával
Csütörtök
Jérceraguleves
A: Rántott csirke „dobverők”, franciasalátával
B: Pulled Pork (omlós sertéssült), hasábburgonyával, coleslaw salátával
Péntek
Gulyásleves
A: Bolognai lasagne, a forró sütőből, ropogósan pirosra sütve, sok-sok reszelt sajttal
B: Palacsinta trilógia ( ízes, kakaós, fahéjas)