Hétfő
Zöldborsóleves, csurgatott tésztával
A: Kemencében pirosra sütött csirkemell filé, gőzölt zöldséges jázmin rizzsel
B: Rántott sertésborda rövidkarajból, fűszeres bécsi bundában, hasábburgonyával, tartármártással
Kedd
Pándi meggy krémleves tejszínhab koronával
A: Csirkemell filé jóasszony módra, baconnel, salotta hagymával, kockaburgonyával
B: Rántott camembert, illatos párolt jázmin rizzsel, áfonyalekvárral
Szerda
Csontleves házi cérnametélttel
A: Házi disznótoros (Varga ízek), friss hurka, kolbász kemencében sütve, hagymás törtburgonyával
B: Füstölt sajttal-sonkával töltött sertésborda, bécsi morzsa palástban, illatos párolt jázminrizzsel
Csütörtök
Jérceraguleves
A: Parmezános zöldfűszeres rántott csirkemell, illatos párolt jázmin rizzsel, friss salátával
B: Cigánypecsenye mangalica sertés karajból, sült kakastaréjjal, fűszeres steak burgonyával
Péntek
Gulyásleves gazdagon
A: Hortobágyi húsos palacsinta, paprikás mártással, házi tejföllel
B: Aranymazsolás rizsfelfújt, erdei gyümölcs öntettel