Hétfő
Májgaluska leves
Rántott csirkemell bécsi bundában, illatos párolt jázmin rizzsel, tartármártással
Bakonyi sertéstokány, házi vajas galuskával, csemegeuborkával
Kedd
Burgonyakrémleves, szarvasi kolbászmorzsával
A: Roston sült fűszeres csirkemell filé, francia lecsóval (ratatouille), párolt jázmin rizzsel
B: Szántódi ropogós, burgonyapürével
Szerda
Tavaszi zöldborsóleves
A: Tejszínes gombás csirkemell, illatos párolt jázminrizzsel
B: Rántott trappista sajt, hasábburgonyával, tartármártással
Csütörtök
Tárkonyos jérceraguleves
A: Aszalt paradicsommal és sajttal töltött jércemell, illatos párolt jázminrizzsel
B: Enyhén fokhagymás sertés brassói, ropogós sült kockaburgonyával, uborkasalátával
Péntek
Jókai bableves gazdagon
A: Kentucky csirkemell, hasábburgonyával, coleslaw salátával
B: Carbonara spagetti