Menu
in ,

U13-as országos bajnokság és cseh nemzetközi verseny

Sükösd Attila edző és Darvas Krisztián.

Sükösd Attila edző és Darvas Krisztián.

Május 25-én rendezték a Diák I-es korosztály Szabadfogású Országos Bajnokságát, melynek létrejöttéhez Kaposvár városa adott otthont. A versenyen népes mezőny gyűlt össze, több, mint kétszáz birkózó próbált szerencsét.

Egyesületünket képviselve Darvas Krisztián a 42 kg-os súlycsoportban ért el harmadik helyezést. Krisztián az utóbbi időszakban nagyon sok edzésmunkát tett bele azért, hogy a versenyt megtudja nyerni. Szépen menetelt is a döntő felé a 26 fős mezőnyben, azonban bírói közreműködéssel egy mérkőzést elveszített. A bronzéremért vívott csatából győztesként kikerülve országos bajnoki bronzérmet nyert!

A Vasas SC Birkózó Szakosztály edzőjének, Wöller Gergőnek köszönhetően U15-öseink egy cseh nemzetközi versenyen vettek részt a hétvégén! Személy szerint, Tóth Kevinnek és Bogyó Benedeknek nyílt lehetőségük újra megmérettetni magukat.

Szarvasi és vasasos birkózók Völler Gergő edzővel.

A fiúk éltek is a lehetőséggel Tóth Kevin bronzéremmel térhetett haza az 52 kg-os mezőnyből, Bogyó Benedek szintén bronzérmet szerzett az 57 kg-os mezőnyben.

Beninek összesen 5-öt kellet birkóznia. 4 győztes mérkőzéssel a háta mögött álhatott a dobogó harmadik fokán.

A Vasasos birkózók eredményére is büszkék lehetünk, ugyanis Temesvári Levente és Lakatos Barnabás 1. helyezést értek el, míg Fehér Lőrinc 2. lett.

Ezúton is szeretnénk megköszönni Wöller Gergő edzői munkáját és baráti segítségnyújtását!

Tóth Dominik edző

Exit mobile version