Menu
in , ,

A hétvégén ismét Regatta

Fotó: Baksi

Fotó: Baksi

Húsz sárkányhajó legénysége versenyez ismét a szarvasi Körös-holtág vizén június utolsó hétvégéjén. A nyár egyik legnagyobb egyetemi fesztiválja, a MATE Regatta a város két hídja között június 28-án és 29-én kerül megrendezésre.

“Immár sokadik alkalommal versenyeznek az egyetemisták Szarvason, akik az ország-világ távoli szegleteiből érkeztek. A résztvevők Kaposvárról, Keszthelyről, Gyöngyösről, Gödöllőről és Budapestről is érkeznek, hogy megmérkőzhessenek egymással és a szarvasi csapatokkal. A verseny népszerűségét jellemzi, hogy távoli országok hallatói, például Kenyából és Nigériából is vízre szállnak. A Regatta második napján a rendezvény nyitott, ahol várjuk a szórakozni vágyó szarvasi fiatalokat is”, válaszolta megkeresésünkre dr. Futó Zoltán tanszékvezető.

A szombati nap ingyenesen látogatható, de a helyszín adottságai miatt a nézőszám korlátozott. A Regattára érkezők az érkezés sorrendjében vehetnek részt a rendezvényen, a tervezett létszám után a bejutás a rendezvényre nem lehetséges. A szombati programot a MATE és a Minden Ami Szarvas együttes szervezésében valósítjuk meg.

“Egy év kihagyás után, újult erővel vetjük bele magunkat a szervezésbe és büszkék vagyunk arra, hogy a MATE újra számít ránk ebben a rendhagyó projektben. Ezt pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a főszponzorunk és további szponzoraink támogatása. Hosszú évek óta országosan és most már nyugodtan kijelenthetjük, hogy európai szinten is elismert helyi élelmiszeripari vállalkozások támogatják a Regattát és ezen belül a sportot és termékein keresztül az egészséges életmódot.
Természetesen a szórakozás sem maradhat el egy Körös parti város szombat estéjéből. Június 29-én szombaton egy színes line-up várja a kilátogató közönséget”, ezt már Dernovics Péter válaszolta a “Minden ami Szarvas” részéről.

A zenés programokról elárulta, a sort Pierre fogja kezdeni, akit a híres apa-lánya duó, azaz Sterbinszky és Mynea követ. A dj páros után ismét a tehetséges szarvasi fiataloké a színpad, Sadie fog énekelni klasszikus és trendi mai slágereket Movebeats dj setje közben, majd Lányi Lala torkából felhangzik, hogy “Kozmix a házban”. Színpadon a Kozmix. Az estet-hajnalt nem más zárja mint norB. Őt sem kell bemutatni a szarvasi éjszakában, méltó és hangos lezárása lesz az idei Regattának.

Akkor jöjjön a hétvégén a Regatta! Ízelítőül néhány korábbi fotó by Baksi.

Exit mobile version