Menu
in ,

Kabaré a víz fölött

Boronyák Gergely és Karap Diána esete a félreértett apróhirdetéssel.

Boronyák Gergely és Karap Diána esete a félreértett apróhirdetéssel. (Fotó: Babák Zoltán)

A XIII. Cervinus Művészeti Fesztivál 9. napján, a már hagyományosnak számító vidám estének lehetett részese az, aki kilátogatott a Szarvasi Vízi Színházba. Dósa Zsuzsa szerkesztésében, rendezésében Körösparti Tréfa-party címmel zenés kabarét mutatott be a Cervinus Teátrum.

Kabaréjelenetek, dalok, kuplék hangoztak el a Teátrum tehetséges művészeinek előadásában. Pénteken este Komáromi Anett, Boronyák Gergely, Timkó János, Tatár Bianka, Karap Diána, Ragány Misa, Vanya Tímea, Harcsa Boglárka, Nádházy Péter, Papp Csaba és Enyingi Zsófia varázsolta el a közönséget.

A dalok, jelenetek szórakoztatóak, vidámak, a színészek bravúrosak. Az előadónak, előadóknak abban a pár perces dalban, jelenetben kell megmutatniuk, a dal, a jelenet értékét úgy, hogy mindent beleadnak, ezer fokon égnek – pár percig, ameddig színpadon vannak –, hogy kicsit később egy másik jelenetben, dalban újra magas hőfokon égve más karakter bőrébe bújva szórakoztassák a közönséget.

Ettől nagyobb az értéke az ilyen estéknek. De természetesen a Teátrum művészei profik, mindent megtesznek a közönségért, a rendező pedig olyan jeleneteket, dalokat választott, amelyek jól állnak színészeinek, másrészt megcsillogtathassák képességeiket – és természetesen a néző is jól érezze magát. Ez pénteken este sikerült, mert a közönség önfeledten nevetett, tapsolt és mosolygós arccal távozott.

A CervinusFeszt kétharmad része eltelt, de van még hátra pár előadás, amit érdemes megnézni. Jöjjenek! Nem fognak csalódni!

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Exit mobile version