Menu
in ,

Tatár Bianka varázslata

Bohém randevú címmel – Dallamkoktél egy szőkével címmel Tatár Bianka hívta randevúra a a Szarvasi Vízi Színház nézőit vasárnap.

Bohém randevú címmel – Dallamkoktél egy szőkével címmel Tatár Bianka hívta randevúra a a Szarvasi Vízi Színház nézőit vasárnap. (Fotó: Babák Zoltán)

A XIII. Cervinus Művészeti Fesztivál 11. napja is tartogatott meglepetést bőven, mert Bohém randevú címmel – Dallamkoktél egy szőkével alcímmel Tatár Bianka hívta randevúra a nézőket, akik szép számmal meg is töltötték a Vízi Színház nézőterét.

Rendhagyó színpadképpel várták a nézőket, mert egy bárt rendeztek be, ahol asztalok, székek, várták azokat, akik vették a bátorságot és az asztalokhoz ültek. A színpadon zenészek – Gulyás Levente zongora, Molnár Péter nagybőgő és Adamecz József a dob mögött minőségi zenét játszottak.

Az előadás a Pretty Woman dallal indult Levente előadásában, és igen, ennél jobb jellemzéssel nem is lehet Tatár Biankát leírni, mert igaz – MICSODA NŐ! Varázsa van, amit az este be is bizonyított!

Egy történetet meséltek el az este folyamán, Bia randevúra megy, de egyedül marad, ezért énekelni kezd, szerencsére sokat, közben azért megy a játék is, mert „szerez” egy bárpultost, aki időnként koktélokat készít neki, és táncra is perdítette a közönséget is – a bárpultost is. De ezek csak leírt szavak, nem közvetíti az este érzést…

Ha Tatár Biankára gondolok, először a mosolya jön be, de utána azonnal a szeretet, a szelídség, ami árad a gyönyörű szőke lány mosolyából, szeméből. A következő érzés, hogy szinte állandóan pulzál lényéből a mozgás öröme, ami számára nélkülözhetetlen. Ez a mosoly, ez a szeretet áradt az estből is, lénye, előadásmódja magával ragadta a közönséget. A kerek történet –, a kicsi színházi előadás – elvarázsolta a nézőket, Bia előadásmódja mindenkit magával ragadott.

Az eső már az előadás kezdése előtt szemerkélt, de nem, hogy nem ment el senki, még akkor is csak jöttek-jöttek a nézők, az eső végül meggondolta magát. Az előadás közepe fele újra esni kezdett, és ekkor is csak pár néző ment ki a bástyák mellé, de nem mentek el. Ez úgy gondolom, mind Bianka varázsa, mindenki látni akarta az egész előadást. A szőke lány varázslata, Bianka varázslata! Ez a bűvölet csak szeretettel, tisztelettel vívható ki és persze egy nagyon jól összerakott műsorral – ezért nem is csoda, hogy a nézők állva tapsoltak az előadás végén!

Tatár Bianka fantasztikusan szép estével bűvölte el a nézőket, az előadás értéke volt az élő zene is, amely kiváló zenészek, kiváló játéka, Gulyás Levente vezetésével, aki néha énekelt is, így mutatva összetartozásukat Biankával, akivel az előadás utáni napon (vagyis ma) van a házassági évfordulójuk.

Szeretettel gratulálok az estéhez is, az évfordulóhoz is. Legyen részünk – nekünk a közönségnek – még sok-sok ilyen estében. Biának és Leventének pedig még sok-sok boldog évet együtt, szeretetben és sok-sok közös alkotás létrehozásában, amiben – nagyon picit ismerve az elmúlt éveket – szintén nagyon jól működnek együtt.

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

Exit mobile version