Menu
in ,

Ebben a meccsben benne maradt 2 pont

Furár Róbert emberhátrányból szerzett bombagóljával vezetett a Szarvasi FC 1905 a Nagyszénás SE ellen.

Furár Róbert emberhátrányból szerzett bombagóljával vezetett a Szarvasi FC 1905 a Nagyszénás SE ellen. (Fotó: Babák Zoltán)

Megkezdődtek a vármegyei bajnokságok 2024/2025-ös küzdelmei. Az első osztály nyitómérkőzésén a Szarvasi FC 1905 a Nagyszénás SE-t fogadta az Erzsébet-ligeti pályán.

A simának várt mérkőzés három kihagyott hazai helyzettel kezdődött. A 22. percben Nemczov Márk játékvezető öltözni küldte Selmeczi-Tóth Andrást, miután megítélése szerint a hazaiak kapusa a tizenhatoson kívül kézzel ért labdába. Ez nem törte meg a Szarvasi FC 1905 lendületét. Furár Róbert 46. percben a jobb felsőbe lőtt bombagólja némi megnyugvást jelentett.

A második játékrészben is a Szarvas dominált. Az utolsó negyedórában mintha kiegyenlítettebb játék folyt volna, aminek Kókai Ádám a 91. percben góllal adott nyomatékot. Az utolsó percekre a hazaiak is mindent egy lapra tettek fel, de sajnos nem sikerült visszaszerezni a 2 pontot.

Szarvasi FC–Nagyszénás SE 1–1 (1–0)

Szarvas, 250 néző. Vezette: Nemczov Márk.

Szarvas: Selmeczi-Tóth – Polonszki, Furár, Jánovszki (Hanea), Pilán R., Magyar (Jakab), Pilán M., Simon R., Cservenák (Kerekes), Endrefalvi (Barna), Sindel (Zima). Edző: Sajben Gábor.

Nagyszénás: Lévai – Janicsek (Tari), Kovács L. (Varga Zs.), Libor, Nagy M., Papp M., Balázs, Kálmán, Kókai Á., Nagy Sz. D., Szijjártó. Edző: Kvasznovszky József.

Gólszerző: Furár (45+1.), ill. Kókai Á. (90.). Kiállítva: Selmeczi-Tóth (20. – a tizenhatoson kívül kézzel fogta meg a labdát).

Sajben Gábor: – Rossz hozzáállással kezdünk, a megszokott játékstílusú ellenféllel szemben. A vezetés után tíz emberrel is uraltuk a mérkőzést, amit le kellett volna zárni.

Kvasznovszky József: – Nyáron öt meghatározó játékosunk távozott, ezért egy új fiatal csapat építésébe kezdünk. Remélem jó úton járunk!

Exit mobile version