Menu
in , ,

Beindult a vármegyei másodosztály is

Bakos Krisztián góljával egyenlített a Csabacsűdi GyLSE vasárnap.

Bakos Krisztián góljával egyenlített a Csabacsűdi GyLSE vasárnap. (Fotó: Babák Zoltán)

A 2024/2025-ös szezon Békés vármegyei másodosztály északi csoportja 1. fordulójában a Békésszentandrási HMSE Dobozra látogatott, ahol mindhárom pontot kénytelen volt ott hagyni.

A hazaiak háromgólos előnyéből Szécsi Rajmund és Virág Imre góljával sikerült szépíteni az eredményt, de pontot menteni már nem tudott a Hunyadi.

Dobozi SE–Békésszentandrási HMSE 3–2 (1–0)

Doboz, 120 néző. Vezette: ifj. Medovarszki János.

Doboz: Barabás – Huszár, Patkás G. (Tímári), Szabó B. (Fehér), Szabó R., Pojendán, Váczi, Sztojka Á. (Sztojka N.), Szigeti, Szabó L. (Barcsay), Rácz Gy. (Lukucz).
Csere: Sztojka N., Tímári, Barcsay, Békési, Lukucz, Roszik, Fehér.
Edző: Kis László.

Békésszentandrás: Rohony – Olasz István, Pecznik, Tasi N., Szűcs (Virág), Szécsi, Sándor, Balogh M., Tasi K., Király (Sztricskó), Banász (Lestyan-Goda, Viszkok G.). Játékos-edző: Bakró Géza.

Gólszerző: Rácz Gy. (16.. 71.), Váczi (48.), ill. Szécsi (85.), Sztricskó (89.). Kiállítva: Pojendán (26. – második sárga), ill. Olasz István (38. – utolsó emberként szabálytalankodott).

Kiss László: – Háromgólos előnynél azt hittük, megnyertük a mérkőzést, de a Szentandrás van olyan jó csapat, hogy ellene kilencven percig kell koncentrálni. Jó játékvezetés.

Bakró Géza: – Két kommunikációs hiba, két gól! Ezen javítanunk kell, akkor a továbbiakban nem, lehet gond. A játékunkkal a mezőnyben nem volt probléma. Gratulálok és sok sikert a Doboznak!


A Csabacsűdi GyLSE sikerévrel zárult a vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság nyitó körének Csabacsűdi GyLSE Köröstarcsai KSK között zajló záró találkozója. Az egyke vasárnapi párharc sokáig döntetlenre állt, a hajrára azonban felpörögtek az események. A Köröstarcsa szerzett vezetést, ám a házgazdák bő öt perc alatt fordították a hajrában, ezzel teljessé tették a hazai csapatok dominanciáját.

Csabacsűdi GYLSE–Köröstarcsai KSK 2–1 (0–0)

Csabacsűd, 120 néző. Vezette: Rakonczás Zsolt.

Csabacsűd: Petrovics – Sovány (Beregszászi), Gombár E., Gerhát, Tofan (Magyar), Jelen (Rétes), Bakos (Kugyela), Hajdú, Hraskó (Fügedi), Kiss G., Lénárt. Edző: Gombár György.

Köröstarcsa: Nagy-Gáspár – Puskás, Keresztesi, Farkas, Szivák, Kozák, Nagy Zs. (Schmél F.), Szentpéteri, Vincze, Mészáros J., Mészáros S. Játékos-edző: Vincze Gyula.

Gólszerző: Bakos (82.), Beregszászi (84.), ill. Szivák (79.).

Gombár György: – A tizenhárom távozó ide vagy oda, Csabacsűd volt, van és Csabacsűd lesz is!

Vincze Gyula: – Amit megbeszéltünk az öltözőben, sajnos nem sikerült a pályán megvalósítanunk. Az amúgy döntetlen színezetű mérkőzésen rászolgáltunk volna az egy pontra. A vezetésünk minket zavart meg jobban.

Benka Viktor

Fotó: Babák Zoltán

Exit mobile version