in ,

Érmekkel nyitották a szezont karatésaink Csáktornyán

Szombaton ugyan még augusztus hónapot írtunk, a Dél-Alföldi Regionális Karate Akadémia növendékei azonban már nemzetközi versenyen küzdöttek. Pénteken indultak  útnak a Zrínyi családról nevezetes várost megcélozva, ugyanis a horvátországi Csáktornya ad otthont a 28. Medimurje Open-nek. Szarvasról 7 karatéka lépett tatamira, hogy visszajelzést kapjon pillanatnyi állapotáról.

Ruzsinszki György vezetőedző szerint mindenkinek voltak értékelhető, pontot érő megmozdulásai, amiket érmekre, helyezésekre is tudtak váltani a versenyzők. Akadtak hiányosságok is, ami ilyenkor még természetes, ezek korrigálásáról fog szólni  a következő hetek edzésmunkája. A részvétel minden tekintetben hasznos volt, egyben ébresztő és főpróba is a jövő héten Rijekában megrendezésre kerülő Horvát Open előtt, amire szintén utazik a szarvasi különítmény.

A 2024. évi Medimurje Open verseny eredményei:

Bagi Ádám U14 -39kg 1. hely

Kerti Kelemen -67kg 3. hely

Neumann Fábián junior -61 kg 3. hely

Ruzsinszki Balázs junior -68kg 3. hely

Szebegyinszki Rita kadet +66 kg 5. hely

Körösparti Zsombor U14 -54 kg 5. hely

Tóth Zalán 11-12 -39 kg  7. hely

A szezonkezdő – nyárzáró verseny mellett jutott alkalom egy kis balatoni naplementére, keszegezésre és éjszakai fürdőzésre is. Reméljük az előttünk álló szezon hasonlóan jó hangulatban, de még inkább eredményesen fog zajlani. Mindent megteszünk, ami tőlünk telik.

Ruzsinszki György edző

Megnyitottuk a 2024/2025-ös tanévet

Mi volt ma az oviban?