in ,

Győzelemmel nyitottak a HC Szarvas U18 kézilabdázói

A HC Szarvas U18-as csapata.
A HC Szarvas U18-as csapata.

Az elmúlt évek emlékezetes különböző korosztályú csatái után, most az u18 bajnokság nyitó fordulójában került össze a két rivális csapat.

Jól kezdték a mérkőzést a HC Szarvas fiataljai, szinte az első perctől vezettek és igyekeztek előnyüket fokozatosan növelni. A támadó játék ugyan még nem volt hibátlan, a védekezés azonban jól működött és a kapusok is jó teljesítményt nyújtottak, így megérdemelt volt a vendégelőny a félidőre.

A második játékrészre érezhetően egy megsebzett és harcosabb Tigris csapat jött fel a pályára, de három gólnál közelebbre nem sikerült megközelíteni a szívósan küzdő szarvasi csapatot. A végjátékot pedig erőben is jobban bírták a vendégek, így egy nagyszerű presztízs növelő győzelem született a Tigrisek új otthonában.

Tigrisek Csongrádi KSE – HC Szarvas 22-28 (12-16)

Csongrád, 70 néző Vezette: Kiss A., Kiss Z.
Kiállítások: 0 perc!!! ill. 8 perc, büntetők: 4/3 ill. 8/4.

HC Szarvas: Szebeni Barnabás(kapus)- Tari Benedek 3, Tusjak Marcell 6, Gyurcsik Ákos 5, Pintér Ádám 3, Nagy-Bobvos Leon 9, Komár Gergő 2. Csere: Tóth Tamás (kapus), Adamik Máté, Springel Máté, Csipai Balázs. Edző: Tusjak János

A folytatásban már hazai pályán mutatkoznak be a szarvasi fiatalok. Csütörtökön az Alkotmány utcában 17:30 órai kezdéssel a Bácsalmás csapatát fogadják.

HC Post

Koszta József képei felhelyezés előtt a szarvasi Tessedik Sámuel Múzeumban.

Munkácsy után Koszta József festményeiből nyílik kiállítás a múzeumban

Az ezüstérmes Bagi Ádám és edzője, Ruzsinszki György.

Bagi Ádám döntőzött a Horvát Openen