Menu
in ,

Fordítani tudott idegenben a Szarvas

Fotó: Nagy Sándor

Szombaton játszották a Békés vármegyei I. osztály 5. fordulóját. A Szarvasi FC 1905 Dévaványára látogatott.

Sindel Roland nyitotta és Zárta a gólok sorát. A 24. percben szerezett találatára még az első félidőben megjött a hazai válasz (33. és 36. perc, Szabó Erik és Papp Zsolt), így 2-1-es flidei eredménnyel vonultak öltözőbe a csapatok.

A második játékrészben csak a mieink voltak eredményesek. Endrefalvi Erik egyenlített a 61. percben, majd a 73. percben Sindel lőtte vagy négy hellyel előrébb a Szarvasi FC 1905-öt a tabellán, így az most az a 2. helyen áll.

Dévaványai SE–Szarvasi FC 2–3 (2–1)

Dévaványa, 100 néző. Vezette: Telek András.

Dévaványa: Dobozi – Pap Á. (Csordás), Juhász P. (Ungi), Szántó (Katona), Papp K., Adamecz (Feke), Kéki, Szabó E., Papp Zs., Somogyi (Végh), Marton. Edző: Bereczki Árpád.

Szarvas: Selmeczi-Tóth – Endrefalvi, Kerekes (Hanea), Polonszki, Furár, Sindel, Pilán R., Cservenák (Magyar), Simon, Pilán M., Jánovszki (Barna). Edző: Klimaj Zoltán, Somogyi János.

Gólszerző: Szabó E. (33.), Papp Zs. (36.), ill. Sindel (25. – 11-esből, 73.), Endrefalvi (61.).

Bereczki Árpád: – A mai meccsen nehezen lendültünk játékba, de a félidőre jogosan vonultunk vezetéssel. Szünet után a vendégek rutinosabbak voltak a helyzeteknél, de a döntetlenre rászolgáltunk volna.

Somogyi János: – Reméljük, hogy a második félidő nemcsak ennek a mérkőzésnek volt a fordulópontja, de az egész szezonunkhoz is kellő hitet és önbizalmat ad! Gratulálok a lelkes hazai csapatnak a mutatott hozzáállásához!

Papp Sándor

Exit mobile version