in ,

Hat gól, hat gólszerző

Jánovszki László gólt lőtt és gólpasszt is adott a P3-Békési FC elleni mérkőzésen.
Jánovszki László gólt lőtt és gólpasszt is adott a P3-Békési FC elleni mérkőzésen. (Fotó: Babák Zoltán)

Csak a Szarvasi FC 1905 tudta mindhárom pontot otthonában tartani a Vármegyei I. osztályú bajnokság hatodik játéknapján. Szombaton a P3-Békési FC látogatott Szarvasra, az Erzsébet-ligetbe.

“Az eredmény ellenére kijöttek a hiányosságok, lesz min dolgozni a következő hetekben. Azon leszünk, hogy még gyorsabban, határozottabban, gólratörőbben, kevesebb hibával tudjunk játszani. Szerencsére a fiúk partnerek benne, nagyon szépen dolgoznak”, foglalta össze a mérkőzéseken látottakat Klimaj Zoltán, a Szarvasi FC 1905 edzője.

Hozzátette, a játékosok nagyon igyekeznek visszaadni azt, amit edzőtársával, Somogyi Jánossal kérnek tőlük. Az egyik, amit visszakapott a békésiek ellen, az agresszívabb visszatámadások vezetése volt. Példaként a cseresorból beálló Jánovszki Lászlót említette, aki ebben a felfogásban játszva gólt lőtt, majd gólpasszt is adott.

Szarvasi FC–Békési FC 6–0 (2–0)

Szarvas, 200 néző. Vezette: Bakos József.

Szarvas: Selmeczi-Tóth – Endrefalvi, Zima (Cservenák), Polonszki, Furár, Sindel (Simon), Magyar (Kerekes), Pilán R., Barna, Pilán M. (Takács), Hanea (Jánovszki). Edző: Klimaj Zoltán, Somogyi János.

Békés: Takács M. – Medve, Nagy J. (Burai), Tóth N. (Rabatin), Székely, Reszelő J. (Körömi), Szabó D. (Rigler), Palik, Laukó (Kovács I.), Urbán, Balázs. Szakmai vezető: Zsiros György. Edző: Szarvas András.

Gólszerző: Zima (30.), Sindel (36.), Endrefalvi (51.), Jánovszki (83.), Barna (86.), Furár (89. – 11-esből).

Klimaj Zoltán: – Gratulálok a fiúknak a három ponthoz! A győzelmünk ilyen arányban is megérdemelt, de látjuk a hiányosságainkat és hibáinkat is, dolgozunk rajta, hogy ezeket kijavítsuk.

Zsiros György: – Többeknél akaratgyenge játék mutatkozott. Ami fájó és nem kell szépíteni, a képességben jobb csapat nyert, még ilyen arány is megérdemelten.

Rohony Gábor

Készül a madárijesztő asztaldísz a Tessedik Sámuel Múzeumban 2024. szeptember 21. délelőttjén.

Jó hangulatú klubdélelőttön készült a madárijesztő

Gömbakácok kerültek minden egyes újszülött nevében a közterületre