in ,

A sport összehoz és felemel – Gallicoop Focikupa 2024

Október 12-én a szarvasi Alkotmány utcai sportcsarnokot lelkes szurkolók zaja töltötte be, amikor a Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. ismét megrendezte hagyományos focitornáját. A tavalyi siker után idén is megszervezett esemény célja a sport és az egészséges életmód népszerűsítése mellett az volt, hogy erősítse a vállalat közel 1500 dolgozója között a lojalitást és a csapatmunkát. Az ilyen események hozzájárulnak ahhoz, hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást és együttesen éljenek át sikereket. A tornán 11 különböző részleg csapata vett részt, amelyek változatos kulturális háttérrel érkeztek.

A sport elérte célját, a testedzés, versenyzés, a szórakozás, eredmény elérése, a képességek fejlesztése sem maradhatott el.

A dobogó tetejére ezúttal a vágó és daraboló üzemrész csapata állhatott, míg a második és harmadik helyet az Alföldi-Hús üzemegység és a műszakiraktár munkatársai szerezték meg. A gólkirályi címet Varga István nyerte el, míg a legjobb kapusnak járó elismerést Nagy Attila kapta. Az esemény díjait Csala Károly élelmiszergyártási vezérigazgató-helyettes adta át. A nap végén a sportolók közös vacsorával ünnepeltek.

Gallicoop sajtó

Khamphone Vongsanty, Laosz Magyarországra delegált nagykövete, Prof. Dr. Linkham Douangsavanh, Laosz mezőgazdasági és erdészeti minisztere, dr. Váradi László elnöki főtanácsadó és Hodálik Pál, Szarvas város polgármestere a 2024. október 20-i találkozón.

Laoszi agrárminiszter látogatott Szarvasra