Menu
in ,

A sport összehoz és felemel – Gallicoop Focikupa 2024

Október 12-én a szarvasi Alkotmány utcai sportcsarnokot lelkes szurkolók zaja töltötte be, amikor a Gallicoop Pulykafeldolgozó Zrt. ismét megrendezte hagyományos focitornáját. A tavalyi siker után idén is megszervezett esemény célja a sport és az egészséges életmód népszerűsítése mellett az volt, hogy erősítse a vállalat közel 1500 dolgozója között a lojalitást és a csapatmunkát. Az ilyen események hozzájárulnak ahhoz, hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást és együttesen éljenek át sikereket. A tornán 11 különböző részleg csapata vett részt, amelyek változatos kulturális háttérrel érkeztek.

A sport elérte célját, a testedzés, versenyzés, a szórakozás, eredmény elérése, a képességek fejlesztése sem maradhatott el.

A dobogó tetejére ezúttal a vágó és daraboló üzemrész csapata állhatott, míg a második és harmadik helyet az Alföldi-Hús üzemegység és a műszakiraktár munkatársai szerezték meg. A gólkirályi címet Varga István nyerte el, míg a legjobb kapusnak járó elismerést Nagy Attila kapta. Az esemény díjait Csala Károly élelmiszergyártási vezérigazgató-helyettes adta át. A nap végén a sportolók közös vacsorával ünnepeltek.

Gallicoop sajtó

Exit mobile version