in , ,

Későn ébredt a Csabacsűd

Másodszor volt eredményes a Csabacsűdi GyLSE színeiben a nagy pályára nyolc év után visszatérő Bakos Krisztián (kék-fehérben).
Másodszor volt eredményes a Csabacsűdi GyLSE színeiben a nagy pályára nyolc év után visszatérő Bakos Krisztián (kék-fehérben). (Fotó: Babák Zoltán)

A hétvégén játszották a Békés vármegyei másodosztály északi csoportjának 3. fordulóját.

Szombaton a Sarkadkeresztúri SE otthonába látogatott a Hunyadi, míg vasárnap délután a Mezőberényi LE csapatát fogadta a Csabacsűdi GyLSE.

Sarkadkeresztúri SE–Békésszentandrási HMSE 2–2 (2–2)

Vármegyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Sarkadkeresztúr, 70 néző. Vezeti: Bozó Norbert.

Sarkadkeresztúr: Képíró – Szalazsán A., Sáss, Molnár M., Jánki I., Tóth I., Kopács, Szalazsán R., Szabó Mózes (Zsoldos), Csatári, Takács L. Edző: Szűcs Egon, Takács László.

Békésszentandrás: Rohony – Szebegyinszki, Olasz István, Pecznik, Csipai, Tasi N., Szécsi, Sándor, Aszódi (Bakró), Tasi K., Király (Lestyan-Goda). Játékos-edző: Bakró Géza.

Gólszerző: Molnár M. (4.), Kopács (22.), ill. Tasi K. (2., 33.).

Szűcs Egon: – A csapatunk sajnos fejben az öltözőben maradt, így korán hátrányba kerültünk, de rövid időn belül felébredtünk és egyenlítettünk. Sikerült megszerezni a vezetést is, amire egy szabadrúgásból válaszolt az ellenfél. A második félidőben nagyon jól küzdöttünk, de a vezetést már nem tudtuk megszerezni. Igazságos döntetlen született, további sok sikert a Békésszentandrásnak.

Bakró Géza: – Tudtuk, hogy nem lesz egyszerű mérkőzés, igazi csapatmunka volt ez a fiúk részéről! Jó látni ezt az egységet. Ki-ki mérkőzés volt, igazságos döntetlennel. A továbbiakban sok sikert a Keresztúrnak!

Csávás Lajos


Berényi győzelemmel zárult a Vármegyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság harmadik köre Csabacsűdön. A második vonal egyke vasárnapi találkozóján remek első félidőt produkáltak a látogatók ezzel alapozták meg sikerüket, amely az első őszi pontjaikat jelentette.

Csabacsűdi GYLSE–Mezőberényi LE 2–4 (0–3)

Vármegyei II. osztályú labdarúgó-mérkőzés. Csabacsűd, 100 néző. Vezette: Czene Zoltán.

Csabacsűd: Kulgyela – Szántosi (Rétes), Gombár E., Lénárt (Beregszászi), Horváth K. (Krátky), Tofan, Jelen, Bakos, Hajdú, Hraskó, Fügedi (Kozsuch). Edző: Gombár György.

Mezőberény: Rau – Fazekas, Tóth J. (Földi), Szabó Zs., Durkó (Bereczki), Fábián (Pázsit), Lakatos G., Kovács Gy. (Benyovszki J.), Olej T., Zsíros, Varga J. Edző: Benyovszki Róbert, Adamik Dávid.

Gólszerző: Bakos (68.), Beregszászi (88.), ill. Kovács Gy. (10.), Lakatos M. (23.), Durkó (38. – 11-esből), Bereczki (67.).

Gombár György: – Lélektelen első félidei játék után sikerült rendezni a fejeket, így már egészen mást mutatott magából a csapat szünet után.

Benyovszki Róbert: – Az elmúlt hetek edzésmunkája meghozta a várt eredményt. A fiataloknak köszönhetően nem csak formában, hanem a „sörtervben” is alakulunk.

Benka Viktor

A Banderass a Barba Negrában.

A Mobilmánia vendégzenekaraként turnézik a szarvasi Banderass

Tanévnyitó ünnepség a Szlovák suliban