in ,

Hajduch Nándor országos bajnok a felnőttek között

Páratlan siker a szarvasi birkózás mindenkori történelmében

Sükösd Attila edző és Hajduch Nándor.
Sükösd Attila edző és Hajduch Nándor.

2024. szeptember 14-én kezdetét vette az őszi versenyszezon, mellyel egy birkózónk történelmet írt a szarvasi birkózás életében.

A Budapesten megrendezett felnőtt magyar országos bajnokságon Hajduch Nándor, Tóth Patrik, Szpin Mihály és Szpisjak Bence volt érdekelt, mindannyian szabadfogásban.

Misi a versenyen 9. helyezést ért el 79 kg-ban, akit pont csapattársa ejtett ki, míg Bence 97 kg-ban 5. helyezett lett.

Patrik a 4. helyen végzett 70 kg-ban, aki az elődöntőben hatalmasat küzdve maradt alul, de reményeink szerint előnyére tudjak fordítani ezt a vereséget és a jövőben ő is éremmel térhet haza .

Nándi 20 évesen, 79 kg-os súlycsoportban a felnőttek mezőnyében mindenkit maga mögé utasítva nyerte meg az országos bajnokságot, ezzel megszerezve a szarvasi birkózás mindenkori történelmében az első felnőtt magyar bajnoki aranyérmet.

A Szarvasi Birkózó Egyesület rendkívül büszke arra, hogy Hajduch Nándor és csapattársai kicsi koruktól kezdve ebben a klubban kezdték el a birkózást és örömmel tölti el a szívünket, hogy Nándi általunk fejlődött olyan szintre, hogy már felnőtt országos bajnokként ünnepelhetjük!

Köszönjük mindannyiótoknak, hogy kitartóan küzdöttetek az évek során, egyesületünk és Szarvas városa is rendkívül büszke rátok.

Emellett köszönettel és hálával tartozunk Wöller Gergőnek és Wöller Ákosnak, akikkel évek óta jó barátságot ápolunk és ahol csak tudják, segítik munkánkat, nem mellesleg az egyetemi éveik alatt a szarvasi birkózók míg Pesten tartózkodnak, a Vasas SC-be járnak edzésre.

Ezen a hétvégén Soltvadkerten területi kötöttfogású versenyen is részt vettünk, ahol Darvas Krisztián U13-as korosztályban második helyezést ért el.

Szívből gratulálunk mindenkinek!

Sükösd Attila edző

Fordítani tudott idegenben a Szarvas

Két pályaorientációs vetélkedőt hirdet a kamara